Historie

Lindhaugen AS sin historie strekker seg tilbake til tidlig 60-tallet. På den tiden startet Knut Lindhaugen sitt arbeid i anleggsbransjen, og i 1970 startet han for seg selv. Hovedvekten av oppdragsgivere var private, rørleggerbransjen og energiverkene.

Fra den spede begynnelsen med en traktorgraver og lastebil utviklet han firmaet videre med både flere ansatte og mer utstyr. Høye krav til utførelse gav firmaet et godt renommé innen bransjen og blant kunder.

I 1986 startet firmaet også med utførelse av grøntanlegg, og Jan Olav Lindhaugen videreutviklet bedriften ved å etablere eget anleggsgartnerfirma i 1990. Seks år senere pensjonerte Knut seg, og Jan Olav tok over gravedelen - dette ble opprinnelsen til det som eksisterer i dag. 

I 1998 ble organisasjonsformen endret til et aksjeselskap og veksten fortsatte. Tolv år senere, fra 2010, kunne vi omtale oss selv som en mesterbedrift da anleggsgartnermester Frank Martinsen ble ansatt. I 2013 flyttet vi fra "Svingen" til nye lokaler i Løkkevikveien 3 i Skjeberg. Samme år ble det også gjennomført et oppkjøp av anleggsgartnerfirmaet Lunde & Hansen AS i Askim som styrket vårt arbeid innen anleggsgartnerfaget, og vi startet med det også å utføre større proffoppdrag i Oslo. 

I 2016 ble det inngått avtale om overtakelse av anleggsdelen til Entreprenør Kjell Mørk AS. Det innebar flere ansatte, blant annet prosjektleder Rune Olavesen for VA- og grunnarbeid, samt nytt utstyr - som i fellesskap økte både kompetansen og kapasiteten. 

I 2018, nesten 60 år etter begynnelsen, utfører vi arbeid som kategoriseres i fire overordne arbeidsområder: grunnarbeider, hage & parkarbeider, park & lekeutstyr og rådgivningstjenester. Vi jobber mot proffmarkedet i Østfold, Akershus syd og Oslo,samt privatmarkedet i Østfold og Akershus syd.

Storjobb på Fredriksten Festning på 70-tallet

Boligtomt Fredrikstad tidlig på 70-tallet

Riving av hus ved Mobilstasjonen på Brødløs

Opparbeidelse av plen på Fredriksten Festning 1994

Opparbeidelse av plen på Fredriksten Festning 1994

Utstyret var enkelt i startfasen PM 6 Saugbrugs

Hage & parkarbeider, samt lekeutstyr i Kværnerbyen

Grunnarbeid, VA-anlegg og grøntanlegg på Glassverket i Moss

Komplett privat utomhusanlegg fra skissestadiet

KOM I KONTAKT

Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på noe.* Husk å bekrefte at du ikke er en robot


KONTAKTINFO
post@lindhaugen.no
+47 69 18 76 00

Løkkevikveien 3,
1747 Skjeberg
FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Arbeidssted Østfold og Akershus Syd

Solid mesterbedrift med lang erfaring

Effektiv gjennomføring og stor kapasitet